Over ons

Wij, van Lastmileblog, verbazen ons erover hoeveel bedrijven nog altijd een ‘slechte’ website hebben. En als bedrijven een website hebben, dan is het vaak een ‘mooie’ site in plaats van dat hij conversie oplevert. Maar om conversie te kunnen bewerkstelligen moet jouw site gevonden worden, heb je bezoekers nodig en moeten die bezoekers de acties nemen die jij wilt dat ze nemen.

Deze drie stappen (gevonden worden, bezoekers zover krijgen dat ze ook daadwerkelijk naar jouw website gaan en ze daar de gewenste handelingen laten uitvoeren) is minder moeilijk dan het lijkt. Het is alleen hard werken en een kwestie van jezelf steeds weer verplaatsen in jouw doelgroep. Want een website schrijf je niet voor jouw bedrijf, maar voor je bezoekers.

Wij, van Lastmileblog, willen bedrijven graag helpen om betere resultaten op het internet te behalen door hulp te bieden bij de juiste uitvoering van de net genoemde stappen. Dit deed ons ertoe zetten om dit blog op te zetten en te voorzien van artikelen vol praktische tips. We hopen dat ook jouw bedrijf door het toepassen van onze adviezen online meer resultaten gaat boeken! Succesverhalen horen wij dan ook graag!

Team Lastmileblog